Vårt sortiment för företag och restauranger

Köttet håller alltid Chianina-kvalitet och det har hängmörats i minst 14 dagar. Köttet är anatomistyckat och vakuumförpackat. Köttfärsen väger c:a 4 kilo/förpackning.

Använd formuläret för att beställa vad ni vill ha och hur mycket. Vi återkommer så snart som möjligt om lagerstatus och leverans.

Detta är vårt stående sortiment. Hör av dig om du har har andra önskemål gällande köttdetaljer och styckning osv.

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Bog / SHOULDER CLOD                                                                 
Bogrulle / 
SHOULDER EYE                                                         
Bringa / 
BEEF PLATE, BEEF RIBS                                 

Entrecoté  / RIB EYE, CUBE ROLL                                 
Filé /  
FILLET OF BEEF                                                 
Flankstek / 
FLANK STEAK                                                        

Fransyska / BEEF KNUCKLE                                         
Högrev   / 
CHUCK, CHUCK ROLL                                 
Innanlår / 
BONELESS BEEF INSIDE, TOP ROUND STEAK,   

Luffarstek                                                                     
Märgben                                                                       
Nötrulle  /
 EYE ROUND                                                          

Rostbiff / BEEF RUMP                                                 
Rumpstek  / 
PICANHA, PICANA                                                   
Ryggbiff   /
 SIRLOIN, STRIP LOIN                                                   

Ytterlår   / BONELESS BEEF OUTSIDE                           
Nötfärs    /
GROND BEEF                                             

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.